måndag 27 oktober 2008

Grannfejd

Lägret i högbo vart inte en succe träningsmässigt men socialt var det riktigt kul (jag börjar misstänka att jag inte kan tycka att ett läger är trist). En av de höjdpunkterna var våra grannar på vandrarhemmet och då menar jag inte fransmänen som av okänd anledning förärat högbovandrarhem med en dag av sin sverigevistelse.
Att säga att grannarna var höjdpunkten är i och för sig att vilseleda er läsare. Höjdpunkten var i stället de konversationer vi hade om honom.
Det hela började redan när vi först klev in på vandrarhemmet. En något ilsken man kom ut och sa åt oss att vara tysta, vi hade tydligen väckt honom. Ok tänkte vi det är väl inte så konstigt att han är sur om han blev väckt. Lite senare frågade han en av ledarna när vi tänkte stiga upp nästföljande morgon. Hon berättade att vi skulle gå upp klockan 7, standard tid vid träningsläger. Detta var desutom ovanligt snällt eftersom det var dags att ställa om klockan till vintertid denna octoberdag och därmed känade vi en timme i sängen. Trotts detta hade mannen på vandrarhemet mage att kräva att vi skulle vänta med att gå upp till klockan 8. Denna åskikt ledde oss från att tycka synd om honom som fick sin tänkta lungna islandshäst semester störd av tvillingarna och deras anhang till att tycka att det var rätt kul att reta honom lite.
Det smärre föraktet för denna man som uppstod ledde till många skämt på hans bekostnad (dock inget som han hörde hoppas vi) Bland annat om att vi skulle bli tvungna att anmäla oss till Achbergs pårogram grannfejden.
Vi planerade också en cup som tyvärr aldrig blev utförd. Den gick ut på att vi skulle vakna klockan 5 istället för 7 och sedan gå och knacka på hos honom. Vi tänkte oss följande konversation.

En av oss:
Kommer du ihåg om man ska ställa fram eller tillbaka klockan på hösten?
En sömndrucken gnällspik:
öhh..vaaa
Den frågande SIKaren i alderless för hög hastighet:
Jag mins inte om det var utemöblerna man skulle ställa tillbaka eller om det var skidorna man skulle ställa fram. Eller var det utebelysningen som skulle hängas upp eller skulle man bomma igen sommarstugan.

Det hela var i alla fall mycket kul att planera hoppas att det även kan ge er ett gott skratt
Bon voyage

Inga kommentarer: