fredag 4 september 2009

NV3b goes manga: Del 12


Till skillnad från Walter som var svår eftersom han är så olik allt annat var Aram svår eftersom hans personlighet (kort stubin, väldigt snackig och inte alltid så smart) ligger väldigt nära många av de manga karaktärer jag läst om. Till slut föll dock valet på Natsu Dragonil från Fairy Tail.
Natsu är en Dragonslayer av eldtyp. Han uppfostrades av elddraken Ignil men övergavs för 7 år sedan, då gick han med i Fairy Tail men hans mål är att hitta Ignil igen.
Vem Aram blivit uppfostrad av är lite oklart (jag är inte så dum att jag vågar nämna Arams mamma i min blogg, det skulle kunna få konsekvenser) och vad hanns mål är det vet nog ingen men däremot delar Aram en otroligt kort stubin med Natsu.
Även om Natsu gör en massa bra saker och har mycket goda avsikter så lyckas han alltid förstöra omkringliggande bygnader, möbler etc. i processen och den bristande försiktigheten är något han delar med Aram.
Både Aram och Natsu kastar sig dessutom direkt in i en fight utan att först tänka efter om de har en chans (man ska inte diskutera religion med Rostvik) vilket sätter dem i svåra situationer.
/Thomas

Inga kommentarer: