onsdag 16 september 2009

NV3b goes manga: Del 15


Wendy är en av de senaste bekantskaperna i Fairy tail, hon är en medlem i Cait Shelter (Alltså inte i Fairy tail) hon är liksom Natsu (se NV3b goes manga: Del 12) en Dragonslayer men till skillnad från Natsu är hennes element luft vilket an någon waltersk anledning betyder att hon kan heala. Hon är bara 12 år gammal och rädd för nästan allt och ber alltid om ursäkt för sig själv. Men inom henne kan de andra karaktärerna se en enorm potential som lovar att utvecklas under kommande kapitel.
Precis så var det med Andreas "Vale" Valegård då jag först träffade honom. Allt och alla skrämde honom och han vågade aldrig ta för sig. Trotts det såg vi andra hans potential och han blev en ledarfigur (i den mån vi någonsin haft någon) i vårt lilla gäng.
Vale har ändrats mycket sedan dess, han har vuxit i sig själv och numera är han lika självsäker som någon annan men han är fortfarande otroligt ödmjuk och en mycket god vän. Det samma ser ut att gälla för Wendy, om mina dramaturgiska instinkter är något att lita på kommer hon att träda fram och axla hjältemanteln, en mantel Vale alltid bär i mina ögon.
/Thomas

6 kommentarer:

Vale sa...

<33333 :D

DU är awesome, Thomas!

Passande bild också iom att jag numera är locklös igen. ^^

Burken sa...

VALE :D

Anonym sa...

Awesome bild lol! :D
Fint skrivat också :O

Dudde sa...

oops...man måste skriva namn också O_o

Anonym sa...

Så sött. Vale <3

Hanna sa...

Tia på att senaste inlägget hörde till Pontus...
Gulligt inlägg, stämmer ju ^^