onsdag 6 januari 2010

Båtäventyr

Måndag och tisdag ägnade jag på Silja galaxy med ett gäng gamla klasskompisar och andra människor som förknippats med NV3b. 20 glada själar var vi. Eller om man ska hårddra var det 18 plus 2 människor som aldrig hade med nv3b att göra men vad gör det, "the more the marryer" som Vale skulle ha sagt. Dock var det nära att vi skulle tappa 5 vänner redan när båten skulle gå. Backlund och kompani satt nämligen i en bil med Arvid Stenström som kartläsare. Turligt nog han de 20 min innan avfärd och föraren och tillika gruppledare Ludvig Backlund spurtade in på terminalen och lämnade en körkortslös Arvid att ta hand om parkeringen. Allt var upplagt för total katastrof men helt otippat klarade den gode Arvid ut situationen.

Sen fortsatte allt planenligt det shoppades taxfree, åts buffé, dracks alkohol och skrattades massor. När det senare drog i hopp sig för discot började vissa i gänget mer eller mindre omgående klaga på kvaliteten på discot. Och vissa gav upp ganska tidigt (ungefär 02) för min del låg behållningen på discot framförallt hos 2 personer. Dels var det oerhört fascinerande att följa Angebjörns resonemang om det självpåtagna uppdraget att hjälpa Edehult att ragga på tjejer. Den andra personen var Calle Isaksson som (för mig) helt otippat visade sig vara en riktigt hängiven och duktig dansare. Inte som att han var material för So you think you can dance utan snarare som att han hörde hemma där och jag tvivlar inte på att hann skulle ha blivit en grym dansare om han velat det.

Dagen efter innehöll inget nämnvärt förutom att Walter nästan slog ut Amandas tänder med en airshockypuck. Men allt som allt var det en trevlig resa.

/Thomas

Inga kommentarer: