tisdag 21 september 2010

Peter Eriksson


I rummet bredvid Linn bor en glad och sprallig lax kallad Peter. Peter är rutinerad i OL2:an och har bott här sedan den invigdes för 2 år sedan. Han går 3:e året på civilingenjör: tekniskbiologi och har flera SM-finaler som junior (alltså fram till ifjol då han är född -89) på meritlistan. Alla tävlandes för LOK (Linköpings orienteringsklubb) som han representerat sedan han var ungdom. Det betyder förstås att Peter är född och uppvuxen i trakterna och även om Linn är uppvuxen i Norrköping så är nog Peter största chansen för Vales förhoppning om att jag ska komma hem och prata riktig östgötska. Han har trotts allt gestaltat östgöten på film.
Peters roll i korridoren är att hålla humöret uppe på alla och bidra med sin visdom till oss nybörjare i universitetsvärlden. (Tack för lösningen på sista dugga uppgiften)
Annan användbar fakta om Peter är att om man av någon anledning skulle glömma Peters namn är det bara att utropa "wieeeee" så kommer alla OL2:are förstå vem som menas, dessutom ogillar han ketchup.

/Thomas

1 kommentar:

Hanna sa...

OGILLA KETCHUP! EN RIKTIG MÄNNISKA!