tisdag 18 augusti 2009

NV3b goes manga: Del 3


Här är de, Viktor Bostrand, NV3b, och Roronoa Zoro, Stråhattspiraterna (One pice), redo för action. Zoro med alla 3 svärden dragna och Viktor med guran (tyvärr den akustiska av någon anledning fanns inga bilder på Viktor ensam med elgitarren på facebook) i färdig position.
Viktor är en man som är mycket hängiven och skicklig i det han gör, det vill säga spela gitarr och precis som den grönhårige svärdsviftande ex piratjägaren har han siktet inställt på att bli den bäste inom sin konstform. Andra gemensamma drag är en laid back attityd och en mer än rekommenderad alkoholkonsumtion vid festliga tillfällen. Båda har också en stark känsla för heder och vill inte gärna ha hjälp i en tuff situation då han hellre bevisar sin egen förmåga att klara sig själv. Och precis som när Zoro missade århundradets strid efter att ha kastats handlöst mot ett okänt mål så missade Viktor århundradets party då han drack sig redlös innan festligheterna satte igång.
Likheterna mellan dessa två herrar är nog fler än skillnaderna och jag är lika övertygad om att Zoro kommer att bli den bäste svärdsmannen (hur skulle det annars bli i en serie) som att Viktor om han verkligen vill en dag kommer att var en av de stora gitarristerna.
/Thomas

Inga kommentarer: