måndag 24 augusti 2009

NV3b goes manga: Del 5


Så, nu undrar alla insatta (vilket eventuellt inte är någon av mina läsare) vad Alexandra Alexopoulos har gemensamt med Uzumaki Naruto huvudpersonen i Naruto den mest populära mangan (i alla fall på onemanga.com), en ninjakrigare med specialliten att fördubbla sig själv i strid.
För mig var den här ihopparningen en av de mest självklara, Naruto är extremt högljudd av sig och Handlar nästan alltid utan att tänka. Igenkännings faktor någon?
Till denna uppenbara likhet kan man lägga en förmåga att föräta sig på sina favoriter, i Alexandras fall är det choklad (tack Carro för den inside infon) och vår serie hjälte stoppar i sig ramen (jag tror att det är nudlar) tills han inte kan röra sig längre. Båda parter har något otippat även politiska ambitioner, Alex stiger inom SSU medan Naruto drömmer om att bli Hokage (Typ chef ninjan i Lövbyn)
Men trotts att de ibland (eller ientligen nästan alltid) är de här två bland de mest lojala vänner man kan ha.
/Thomas

3 kommentarer:

Terese sa...

Inte för att den har kommentaren har nått att göra med ditt inlägg, men det var 82 unika ungar som sprang mini-knatet. =) sen var det ett antal som sprang flera gånger. :) så det var lyckat.

Lina sa...

Det stämmer. Och Alex är en mycket lojal vän :D

Alexandra sa...

Haha, Omg.. Sökte på mitt namn på google, å detta kom upp, Shiiiit va länge sen. Fan va kul att läsa!! Hoppas allt e bra med dig Thomas!!! hahah.. Gamla tider detta!